Om Rudolfsons

Om Rudolfsons

Trafikskola sedan 1950

Rudolfsons trafikskola grundades av Sven Rudolfson år 1950 och drivs än idag av Rudolfsons. Det är verkligen en familjeverksamhet, byggd på ett genuint intresse som gått i arv i rakt nedstigande led. Vi trivs så bra tillsammans här på Rudolfsons trafikskola, stämnigen är alltid på topp!

I begynnelsen

Sven Rudolfson hade ett enormt intresse för motordrivna fordon, särskilt MC. Han arbetade som befäl i försvaret, med ansvar för att utbilda fordonsförare. När han tog steget från försvaret och ut i det civila så valde han att starta det som till en början hette Rudolfsons Bilskola AB. Sven Rudolfson låg före sin tid i mycket, han fokuserade på pedagogiska utbildningar, inspirerade av bland annat trafikutbildningar i USA, och var med att organisera det som senare blev STR. Rudolfsons trafikskola var bland de första att utbilda bil- och MC-förare i Sverige och passionen för motorfordon i kombination med utbildning är något som både hans barn och barnbarn har ärvt. Det är en sak att födas med möjligheter och en annan sak att uppskatta dem. Vi som idag arbetar på Rudolfsons trafikskola har haft turen med båda delar.

Våra intensivkurser för körkort

Bland de mest uppskattade tjänsterna som vi här på Rudolfsons trafikskola erbjuder är intensivkurs för körkort. Vi har ett upplägg som få andra trafikskolor kan konkurrera med eftersom man som elev här får allt serverat. Det är bara att komma med tillräckligt engagemang, så lovar vi att kurserna inte bara blir lyckade, utan också roliga! Vi ser fram emot att få välkomna dig som elev till oss på Rudolfsons trafikskola!